Way Nor – we create memories that last

QUALITY SOUVENIRS SINCE 1985

WAY NOR AS etablerte seg som grossist i 1985 og er en pioner i gave – og suvenirbransjen i Norge. Det startet med trefigurer som ble solgt som turistgaver.
Mye har endret seg siden den gang, og gjennom de 34 årene Way Nor har eksistert har man nå utviklet et komplett varesortiment som består av 3000 varelinjer.

I dag er Way Nor den største og mest innovative aktøren i dette markedet, og har bygget opp en solid merkevare.
I tillegg til merkevaren Way Nor, produseres og tilbys merkevarer som NOR WEAR tekstil og Lommedalstroll. Way Nor eier alle designrettigheter og utvikler alle design og varer selv. Det gir oss en stor trygghet på utvikling, merkevarebygging og kvalitetskontroll på egne merkevarer.

I 2017 åpnet Way Nor sine to første egne butikker, begge på OSL Gardermoen flyplass. I 2018 ble to flaggskip-butikker åpnet, en på Bryggen i Bergen og en i hjertet av Oslo, Lille Grensen 7, et steinkast fra Karl Johans gate og Stortinget. I 2019 åpent vi i Karl Johans gate 8.

I våre flaggskip-butikker tar vi alle besøkende med på en liten eventyrreise. Begge butikkene går over to etasjer og er på henholdsvis 650 og 800 kvm. Med sine fantastiske konsepter tiltrekkes turister og besøkende til en opplevelse utenom det vanlige. I tillegg til et variert og fristende utvalg av gaver og suvenirer i alle prisklasser, får man oppleve deler av norsk eventyr og dyreliv. Utstoppede isbjørner, elger, reinsdyr, brunbjørn, ulv, rev, gaupe, ugle og ulike fugler fra det norske dyreriket gjør det til en unik opplevelse å gå gjennom butikkene. I tillegg til at du møter en rekke sjarmerende og aktive troll på din vei.
Ta bilder av deg selv sammen med dyrene og trollene og skap minner for livet!